SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka

Krém z pečených zemiakov so slaninkou a krutónkami

Hlavné chody

Bravčový „černohor“ v zemiakovom cestíčku, šalát coleslaw

Gratinované kuracie medailónky „caprese“ s mozzarelou a paradajkou, dusená ryža

Gril šalát s bazalkovým pestom a kyslou smotanou

Polievka

Fazuľová s údeným

Hlavné chody

Jelenie fašírky na kôprovom prívarku so zemiakmi a vajíčkom

Kurací steak na grile s bylinkovým maslom, ryža/hranolky

Pohánkové rizoto s pečenými paprikami, šampiňónmi a parmezánom

Polievka

Paradajková so syrom

Hlavné chody

Steak z karé na farebnom korení s brandy, pučené zemiačiky s cibuľkou

Kuracie rezance na karí s jablkami, dusená ryža

Zemiakové gnocchi so syrovou omáčkou „quatro formagi“

Polievka

Hovädzí vývar s pečeňovými knedlíčkami

Hlavné chody

Obrátený divinový rezeň s brusnicami , maslové zemiačiky

Kurací steak obalený v slaninke s parmezánom , 1/2 ryža 1/2 šalát

Domáce čučoriedkové parené buchty, s tvarohom, škoricou a maslom

Polievka

Krém z medvedieho cesnaku

Hlavné chody

Bryndzové halušky s údeným syrom a jarnou cibuľkou

Mníchovský bravčový rezeň ( marinovaný s chrenom), zemiakové pyré

Špagety carbonara (s vajíčkom, slaninkou a smotanou)

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk