SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Hlivová so zemiakmi

Hlavné jedlo:

Kurací stroganov, dusená ryža

Bravčový steak na hubách s cesnakom, pečené zemiačiky s rascou

Zemiakové placky s kyslou smotanou, bryndzou a pažítkou

Polievka:

Zeleninová s krupicovými haluškami

Hlavné jedlo:

Segedínsky guláš z diviaka, kysnutá knedľa

Restovaná husacia pečeň so zeleninou v zemiakovej lokši

Cestoviny POLLO s kuracím mäsom, kukuricou a smotanou

Polievka:

Kapustová s klobáskou

Hlavné jedlo:

Kurací steak zo stehna na barbecue omáčke, ryža / hranolky

Vyprážaná bravčová kapsa plnená slaninkou a bryndzou, zemiakové pyré

Listový šalát s pečeným kačacím mäsom, filetkami pomaranča a brusnicami

Polievka:

Šampiňónová krémová

Hlavné jedlo:

Španielsky vtáčik – hovädzia rolka plnená vajíčkom,slaninkou a k.uhorkou, dusená ryža

Kuracie medailónky na fazuľových luskoch s čili a slaninkou , hranolky

Tvarohovo-jablková žemľovka, podávaná s vanilkovým pudingom

Polievka:

Halászle – jemne pikantná rybacia

Hlavné jedlo:

Pšeničná tortilla plnená kuracím mäsom a zeleninou, cesnakový dressing

Steak z karé na horárskej omáčke, tarhoňa

Grilovaný hermelín, brusnice, maslové zemiačiky

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk