SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Porková

Hlavné jedlo:

Steak z krkovičky na strapačkách s kyslou kapustou a slaninkou

Kuracie medailónky na dijónskej omáčke, dusená ryža

Grécky šalát – syr feta, olivy, červ.cibuľka, prov.korenie, toast

Polievka:

Slepačí vývar s pečeňovými haluškami

Hlavné jedlo:

Divinový jágerek s brusnicami, žemľové knedlíčky

Kurací steak na americkej omáčke, pučené zemiačiky s cibuľkou

Špagety “tuna mare” tuniak/biele víno/ maslo/ citrón/ sardely

Polievka:

Šošovicová s údeným

Hlavné jedlo:

Poľovnícka bravčová kapsa (s klobásou, slaninkou a porkom), ryža/americké zemiaky

Kuracie rezníky v sezame, zemiakové pyré, paradajkový šalát s cibuľkou

Domáce langoše, majonézovo-jogurtový dresing, údený syr, cesnak,

Polievka:

Tekvicová krémová

Hlavné jedlo:

Sviečková na smotane, Kysnutá knedľa

Kurací steak zo stehna, syrová omáčka, dusená ryža

Domáce čučoriedkové parené buchty, s tvarohom, škoricou a maslom

Polievka:

Zemiaková kulajda s hubami a vajíčkom

Hlavné jedlo:

Filet z aljašskej tresky v pivnom cestíčku, varené zemiačiky, miešaný šalát

Bravčové karé sous vide na omáčke z čer.vína s viedenskou cibuľkou, ryža

Zemiakové gnocchi s restovaným mladým špenátom, s cesnakom a ricottou

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk