SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

VEĽKONOČNÝ PONDELOK

Hlavné jedlo: 

 

 

 

TOP:

Polievka:

Pórková

Hlavné jedlo: 

Divinový stroganov – ragú so hubami, smotanou, kyslou uhorkou, ryža

Bravčový steak sous vide na omáčke z nakladaného zeleného korenia, pečené zemiaky s rascou

Grécky šalát – syr feta, olivy, červ.cibuľka, prov.korenie, toast

TOP menu:

Steak z lososa na limetkovom masle s grilovanou zeleninou           11,50€

Polievka:

Tekvicová krémová

Hlavné jedlo:

Bravčové ragú na strapačkách s kyslou kapustou a slaninkou

Kuracie medailónky na prosciutto omáčke, hranolky / ryža

Gnocchi s pestom zo sušených paradajok

TOP menu:

Steak z lososa na limetkovom masle s grilovanou zeleninou           11,50€

Polievka:

Frankfurtská s párkom

Hlavné jedlo:

Sekaná z diviny na prívarku zo zelených fazuliek s vajíčkom, varené zemiaky

Kurací steak zo stehna, syrová omáčka, dusená ryža

Pečené tvarohové buchty s hrozienkami, podávané s vanilkovým pudingom

Polievka:

Hráškový krém s krutónkami

Hlavné jedlo:

Vyprážané duo syrov ( mozzarella / gouda), maslové zemiačiky, tatárska omáčka

Bravčové karé sous vide na omáčke z červeného vína s viedenskou cibuľkou, ryža

Cézar šalát s kuracím mäsom

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk