SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Krém z pečenej koreňovej zeleniny

Hlavné jedlo: 

Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakové pyré, uhorkový šalát

Kuracie medailónky ala diana – s husacou pečeňou a šampiňónmi, dusená ryža

Zeleninové krémové rizoto s parmezánom

 

TOP:

Pečené kotlety z mladého prasaťa, barbecue omáčka, batátové hranolky

DEZERT:

Polievka:

Polievka z fazuľových luskov nakyslo

Hlavné jedlo: 

Guláš z diviny ( ragú na červenom víne so slivkovým džemom), kysnutá knedľa

Pečené kuracie stehno, dusená ryža, hruškový kompót

Listový šalát s bravčovou panenkou, cherry paradajkami, medovo-horčicový dresing

Polievka:

Pohánková s hubami

Hlavné jedlo: 

Ázijské morčacie ragú s mandľami, bulgur

Pečené bravčové koleno, horčica, chren, kyslé prílohy, zemiakový posúch

Bačov šalát (listový šalát s grilovaným oštiepkom a brusnicovým dresingom)

Polievka:

Pikantná pytliacka (jelení vývar s hráškom, divinovou klobásou, čili, údeným syrom a krutónkami)

Hlavné jedlo: 

Hovädzie ragú na borievkach a koreňovej zelenine, tarhoňa

Kuracia kapsa plnená hermelínom, brusnicová omáčka, pečené zemiačiky s rascou

Tvarohové knedlíčky plnené jahodami, obalené v opraženej strúhanke

Polievka:

Rukolová so zemiakmi

Hlavné jedlo: 

Pastiersky syr plnený šunkou a šampiňónmi , varené zemiaky, paradajkovo -cibuľový šalát

Kuracie medailónky na bielom víne s kapari, ryža/hranolky

Tuniakový wrap ( drvený tuniak, šalát, papriky , cibuľka, limetkový dresing)

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk