SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Cesnaková krémová s krutónkami

Hlavné jedlo: 

Krkovička starej mamy (s restovanou slaninkou a cibuľkou) pučené zemiačiky s bylinkami

Kuracie medailónky na jemne pikantnej slivkovej omáčke, ryža

Bryndzové pirohy so slaninkou, kyslou smotanou a jarnou cibuľkou

Polievka:

Gulášová

Hlavné jedlo: 

Jemne pikantný jelení perkelt, maslové halušky

Pečené kuracie krídelká na mede a čili, pečený zemiak s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou

Šalát “balkán” (rukola, sušená šunka, žltý melón, balkánsky syr)

Polievka:

Morčací vývar s pečeňovými knedlíčkami

Hlavné jedlo: 

Kurací gyros, tzatziky šalát, steakové hranolky

Vyprážaná bravčová kapsa plnená slaninkou a bryndzou, pyré

Špagety aglio olio (cesnak, petr.vňať, čili, oliv.olej, parmezán)

Polievka:

Cibuľačka so syrovým toastom

Hlavné jedlo:

Divinové ragú z vnútorností na kapari a smotane, žemľové knedlíčky

Gratinovaný kurací steak s nivou a orechami, dusená ryža

Tvarohovo-jablková žemľovka, podávaná s vanilkovým pudingom

Polievka:

Šampiňónová

Hlavné jedlo:

Lasagne s mletým mäsom a bešamelom

Pečený moravský vrabec, kyslá kapusta, kysnutá knedľa

Hubové krémové rizoto s parmezánom

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk