SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Hŕstková

Hlavné jedlo:

Kurací steak na grile, tekvicovo-zemiakové pyré, volské oko

Pečená krkovička na čiernom pive, opekané zemiačiky s rascou

Strapačky s kyslou kapustou a slaninkou

Polievka:

Karfiolová s muškátovým orieškom

Hlavné jedlo:

Kuracia kapsa toscana (suš.paradajky,rukola, mozzarella,pesto) ryža

Jelenie ragú so slivkami, maslové halušky

Špagety aglio con prosicuttto so cherry paradajkami

Polievka:

Hubová z hlivy ustricovej

Hlavné jedlo:

Kurací rezeň v zemiakovom cestíčku, zemiakovo-cvikolový šalát s chrenom

Pečené bravčové rebierka, maslové zemiačiky, pikantný redkvičkový šalát

Waldorfský šalát (jablká, zeler, hrozno, vlašské orechy, ľadový šalát, dresing)

Polievka:

Fazuľová s údeným

Hlavné jedlo:

Hovädzie ragú na čiernom korení, tarhoňa

Kurací steak Picata milanese v parmezánovom cestíčku na špagetách

Domáce moravské koláče s tvarohom, makom a slivkovým džemom

Polievka:

Rascová s vajíčkom a zemiakmi

Hlavné jedlo:

Bravčové soté v zemiakovej placke

Kuracie medailónky na krémovom hráškovom rizote

Vyprážaný údený syr – oštiepok, zemiakové pyré, nakladaná cvikla

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk