SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Gazdovská cesnačka so šunkou a syrom

Hlavné jedlo:

Kurací steak na grile, dijónska omáčka, pučené zemiačiky

Bravčová cigánska s horčicou, restovanou cibuľou podávaná v žemli

Lokše plnená pečeným kačacím mäsom a kyslou kapustou

Polievka:

Boršč

Hlavné jedlo:

Divinové čili con carne (pikantné divinové ragú s červenou fazuľou a čili), ryža

Kurací steak zo stehna na hubách, varené zemiačiky s pažítkou

Špagety bolognese  (s paradajkovo-mäsovou zmesou , syr)

Polievka:

Polievka z fazuľových luskov nakyslo

Hlavné jedlo:

Kurací gordon blue, zemiakové pyré , tatárska omáčka

Prekladaná krkovička na dijónskej kapuste, kysnutá knedľa

Gnocchi so syrovou omáčkou Quatro formagi

Polievka:

Ostro-kyslá čínska polievka

Hlavné jedlo:

Hovädzie milánske ragú (s paradajkovou omáčkou), penne

Kuracie medailónky na gril.zelenine, pečené zemiačiky

Palacinky s mascarpone krémom, lesným ovocím a karamelom

Polievka:

Cviklová so smotanovým chrenom

Hlavné jedlo:

Vyprážaný filet z tresky, zemiakovo-cibuľový šalát

Steak z karé na šípkovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky

Šalát s kuracím stripsami v cornflakes, bylinkový dresing

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk