SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka : 

Hŕstková

Menu 1 :

Kuracie medailónky na prosciutto omáčke, dusená ryža

Menu 2 :

Sekaná z diviny na prívarku zo zelených fazuliek s vajíčkom a zemiakmi

Menu 3 : 

Krémové hubové rizoto

TOP MENU: Jeleň na šípkovej omáčke so zemiakovo-oškvarkovou

Dezert: Marakuja cheesecake

Polievka :

Divinový vývar s pečeňovými haluškami

Menu 1 :

Hovädzí stroganov – ragú so hubami, smotanou, kyslou uhorkou, tarhoňa

Menu 2 :

Bravčový steak sous vide na omáčke z nakladaného zeleného korenia, pečené zemiačiky s rascou

Menu 3 :

Gnocchi alla Arrabiata (drvené paradajky, cibuľa, cesnak, slaninka, čili, syr)

TOP MENU:

 

Dezert:

Polievka :

Cuketová s cesnakom a krutónkami

Menu 1:

Kurací steak zo stehna na grile, cestovinový šalát so zeleninou

Menu 2 :

Vyprážaný karfiol, maslové zemiačiky, tatárska omáčka

Menu 3 :

Pečené tvarohové buchty s hrozienkami, podávané s vanilkovým pudingom

TOP MENU:

 

Dezert:

Polievka :

Karfiolová s muškátovým orieškom

Menu 1 :

Kurací steak caprese – gratinovaný s mozzarellou, paradajkou, pesto, dusená ryža

Menu 2 :

Pikantná krkovička na pečenej hokajdo tekvici s cesnakom , zemiakové pyré

Menu 3 :

Cviklové rizoto s bryndzou

Polievka :

Hráškový krém s krutónkami

Menu 1 :

Vyprážané duo syrov (mozzarella/gouda), maslové zemiačiky, tatárska omáčka

Menu 2 :

Cézar šalát s kuracím mäsom, slaninkou a domácim cézar dresingom

Menu 3 :

Lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelom

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk