SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka : Cesnaková krémová s krutónkami

Menu 1 : Krkovička starej mamy (s restovanou slaninkou a cibuľkou) pečené zemiačiky

Menu 2 : Kuracie ragú s  hlive s pórkom , dusená ryža

Menu 3 : Bryndzové pirohy so slaninkou, kyslou smotanou a jarnou cibuľkou

Polievka : Gulášová

Menu 1 : Pečená divina na chrenovej omáčke, kysnutá knedľa

Menu 2 : Kurací steak s baby špenátom s cesnakom a riccotou, maslové zemiaky

Menu 3 : Knedlíčky z medvedím cesnakom preliate horúcim maslom, parmezán

Polievka : Hrachová s krutónkami

Menu 1: Kurací gyros, tzatziky šalát, steakové hranolky

Menu 2 : Vyprážaná bravčová kapsa plnená slaninkou a bryndzou, zemiakové pyré

Menu 3 : Špagety aglio olio (cesnak, petr.vňať, čili, oliv.olej, parmezán)

Polievka : Šampiňónová

Menu 1 : Jemne pikantný jelení perkelt, maslové halušky

Menu 2 : Gratinovaný kurací steak s nivou a orechami, dusená ryža

Menu 3 : Zapekané tvarohové palacinky s hruškovým krémom

Polievka : Kururicová s kari a zázvorom

Menu 1 :Domáca pizza s pomodoro, syr, slaninka, saláma, divinová klobáska, červená cibuľka, dip s kyslej smotany

Menu 2 : Moravský vrabec, kyslá kapusta, žemlové knedle

Menu 3 : Hubové krémové rizoto s parmezánom

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk