SME ZNÁMI HESLOMDIVINA NIE JE HYDINA

Naše menu prezentujú v prvom rade poľovnícke špeciality ale taktiež prinášame pestrú ponuku výborných regionálnych a medzinárodných jedál. Kvalita jedla začína u nás nákupom kvalitných surovín najmä z regiónu od lokálnych dodávateľov.

Reštaurácia s prilahlými salónikmi Vám poskytuje priestor na pracovné stretnutia, firemné večierky, prezentácie, rodinné oslavy , svadby ale aj na oddych. Môžete si tu vychutnať teplé raňajky, prečítať noviny a skvele sa naštartovať do nového dňa. Po namáhavom dni si tu môžete príjemne posedieť pri pohári kvalitného vína v kruhu svojich kolegov a známych.

KAŽDÝ DEŇ OD 11.00 DO 14.00DENNÉ MENU

Polievka:

Rascová s vajíčkom a zemiakmi

Hlavné jedlo: 

Kurací rezeň v zemiakovom cestíčku, zemiakovo-cvikolový šalát s chrenom

Bravčové ragú na hubách a slaninke, pečené zemiačiky

Šalát CALABRIA – listový šalát, schwarwaldská šunka, mozzarella, žltý melón

TOP MENU:

Špikovaná panenka proscuittom a syrom, pučené zemiaky

Polievka:

Hŕstková

Hlavné jedlo: 

Jelenie ragú so slivkami, maslové halušky

Kurací steak na grile, pečená koreňová zelenina, volské oko

Špagety aglio con prosicuttto so cherry paradajkami

TOP MENU:

Špikovaná panenka proscuittom a syrom, pučené zemiaky

Polievka:

Z pečených paprík a paradajok

Hlavné jedlo: 

Kurací steak Picata milanese (v parmezánovom cestíčku na špagetách s paradajkovou omáčkou)

Pečené bravčové rebieka, maslové zemiačiky, čalamáda

Waldorfský šalát (jablká, zeler, hrozno, vlašské orechy, ľadový šalát, dresing)

TOP MENU:

Špikovaná panenka proscuittom a syrom, pučené zemiaky

Polievka:

Fazuľová s údeným

Hlavné jedlo: 

Hovädzie ragú na čiernom korení, tarhoňa

Kurací steak na krémovom hráškovom rizote

Tradičné pirohy so slivkovým džemom, maslom a škoricou

Polievka:

Hubová z hlivy ustricovej

Hlavné jedlo:

Bravčové soté na poľovnícky spôsob  v zemiakovej placke

Kuracie rezance s pórkom a čili, dusená ryža

Vyprážaný údený syr , zemiakové pyré, nakladaná cvikla

diana-restaurant-low2

Varíme iba z kvalitných surovínU nás viete, čo jete

Nájdete u nás čerstvú divinu z karpatských lesov, kurčatá zo slovenského chovu, pstruha potočného z miestneho biochovu alebo bryndzu od lokálnych farmárov. Používame výlučne čerstvé a sezónne suroviny, kladieme dôraz na dodržiavanie tradičných postupov, 80% jedál je vhodných pre celiatikov. Vyrábame si vlastné džemy, paštéty, pestá alebo napr. klobásy…

V rámci sezónny pripravujeme pre Vás špeciálne ponuky ako husacie a kačacie hody, zabíjačkové hody, večer slovenských špecialít, jahňacie hody alebo poľovnícke hody

Otváracie hodiny

Tešíme sa na Vašu návštevu každý deň medzi 10:00 21:00 hod.

Raňajky: 7.00 – 10.00
Večera: 18.00 – 21.00
Bežný chod reštaurácie: 10.00 – 21.00

Kde nás nájdete

Rezervácie

Veríme, že návšteva našej reštaurácie bude pre vás skutočným zážitkom, vďaka ktorému sa k nám radi vrátite.

+421 41 5693 715
recepcia@polovnickyhotel.sk